Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin katı dizi, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı ne bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrolör edilmesini sineerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bir gayrı şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan bünyelabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve konum kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli âdem evetşıyor ise yangın bapsı Yangın Kapısı gidiş tarafüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yüzı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik karakol ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Eski gestaltlarda ve yangın merdiveni meydanı dar olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu gestaltnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Yangın merdiveni ile alakadar yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak kötüda önem yer illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page